УСЛУГИ

– Вашият доверен помощник в термографията
N

Откриване на скрита влага, течове от ВИК, покриви и тераси

N

Проблеми с подово отопление

N

Профилактика/проблеми с електрически табла,мрежи и връзки

N

Термодиагностика при покупко-продажба на жилище

N

Отпушване на тоалетни, мивки, канали, сифони. Почистване на улуци.

N

Отводняване на помещения

N

Полагане и ремонт на хидроизолации,битумни керемиди

N

Цялостно изграждане и ремонт на покривни конструкции

НАШИТЕ УСЛУГИ

Термографската диагностика превръща проблемите в задачи чрез визуализация с термоизображения. По този начин клиентът може веднага да види какъв е проблемът и какво трябва да се направи, тъй като термоизображението казва повече от думите. Бързото измерване и термичното изобразяване Ви помагат да избегнете грешки и да откриете по-бързо потенциални източници на проблеми, като по този начин Ви спестяват хиляди левове.

Откриване на скрита влага, мухъл, течове

Скритата влага и мухъл в жилището оказват много вредно влияние върху здравето на обитателите му. Най-чувствителни са хората с алергии и малките деца. Понякога дори нямаме представа, че жилището е обхванато от тези неприятни микроорганизми, тъй като не са налице видими следи. Усеща се само тежката миризма на влага.  Термокамерата установява наличието на влажни петна и мухъл невидими за простото човешко око. Позволява локализиране на източника на теча, преди той да се е разраснал и по този начин спестява значително разходите за ремонт. Когато наводнявате съседите или те Вас, но не знаете каква е причината, решението на Вашия проблем е професионално термографско обследване. Ние установяваме точното място на теча, Вие отново спестявате пари.

НИЕ ОТКРИВАМЕ:

 

  • Течове в бани
  • Течове от открити тераси
  • Течове от покриви

Проблеми с подово отопление

Термовизионната камера Ви показва температурните разлики. Колкото по-голямо е отклонението в температурите, толкова по-видимо е то във термоизображението. Ако например искате да направите видими отоплителните тръби в системата за подово отопление, най-добре е системата да бъде изключена преди огледа, за да позволите на пода да се охлади и след това при посещение на нашия екип да я включите отново на най-високата настройка. Това ще даде най-добър изглед на отоплителните тръби и ще позволи на експертите ни да установят проблема.

профилактика на електрически табла

Позволява да идентифицирате незабавно прегрелите компоненти в електрическите инсталации – като извършвате ефективно тестване на системата, прегледи и поддържане. Проверка на разпределителни шкафове за разхлабени връзки. Проверка на електрически компоненти, напр. печатни платки на електронни устройства. Проверка на предпазители и контактори. Проверка на кабели, дали са пречупени или претоварени
ОТКРИВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ С:  
  • електрически инсталации
  • мрежи
  • връзки

Термодиагностика при покупко-продажба на жилище

Термографското обследване е най-добрия начин за бъдещите купувачи да се запознаят реалното техническо състояние на жилището. С помощта на професионалната термовизионна камера можете да установите невидими за окото проблеми с ВИК инсталациите – течове от спукани тръби, скрита влага, течове от покриви и открити тераси, проблеми с електрическата инсталация, загуба на топлина поради некачествена дограма или неправилен монтаж. За бъдещите купувачи термографското обследване е един напълно оправдан разход, който би могъл да спести хиляди левове и неприятни изненади. От друга страна за продавача, един термографски анализ е сериозно конкурентно предимство и показва на потенциалните купувачи, че имота е в наистина добро състояние , както е и сигнал, че са коректни и честни.

полагане и ремонт на хидроизолации,битумни керемиди

Ако искате да избегнете бъдеще проблеми с течове, влага и мухъл полагането на хидроизолация е задължително условие.  Хидроизолационната битумна мембрана, известна още и като хидроизолационна мушама или воалит, се използва за подложен слой изолация на скатни покриви под керемиди, плоски покриви, открити тераси, основи на сгради. Тя е пластична, гъвкава и при правилно поставяне гарантира 100% водонепропускливост. За по-агресивен климат и екстремни температури има специализирани битумни мембрани с PET армировка, с PET армировка и минерална посипка, с армировка стъклен воал и други.
Ако имате интерес потърсете ни и няма да съжалявате! Цената подлежи на договаряне в зависимост от квадратурата на обекта, избрания вид хидроизолация, брой пластове,
Ние от Термокам гарантираме за качественото изпълнение на положената хидроизолация. Работим качествено, бързо, коректно. Имаме над 10 години опит в хидроизолация, в това число на големи обекти – хотели, жилищни сгради и други.  

Цялостно изграждане и ремонт на покриви и покривни конструкции

Ние имаме дългогодишен опит в изграждането на покриви и покривни конструкции. Гарантираме качеството на изпълнената работа. Нашата най-добра реклама са стотиците доволни клиенти и перфектно завършени къщи. Цените на предлаганата услуга са едни от най-добрите на пазара , а качеството и бързината ни са без конкуренция.
Ако имате интерес потърсете ни и няма да съжалявате! Ние държим на клиентите си и на индивидуалното отношение към тях. Затова ще дойдем на място да направим оглед и да предоставим конкретна оферта. Тази услуга е безплатна за Вас и не ви обвързва с абсолютно нищо. Ако решите, че не желаете да се възползвате услугите ни, ние ще Ви пожелаем успех с усмивка! Ние не правим компромиси с качеството на работа и материалите, защото това е ключът към доволните клиенти!

ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ от ф50 до ф200.
Ние сме професионалисти в отпушването на тоалетни, мивки, канали, сифони и други. На разположение сме по всяко време. Разполагаме с професионално оборудвана моторна помпа под високо налягане Karcher, която позволява отпушване и най-проблемните зони. Специализираната машина за отпушване и почистване на канализация RIDGID със своите 600 оборота в минута ще почисти и най-труднодостъпните и запушени канали. Нашите мощни и компактни машини с лекота заместват старата и огромна техника. Гарантирано качество на предлаганите услуги.

ПОЧИСТВАНЕ НА УЛУЦИ.
Извършваме почистване на улуци. Много е важно преди дъждовния сезон всички водостоци да бъдат старателно почистени, в противен случай те се запушват и не могат да изпълняват своите функции, което води до течове, наводнения и много проблеми. Нашето преимущество е, че ние почистваме улуците без да се качваме на покрива и без да чупим керемиди. Ефективно и качествено почистване без рискове.

ВИДЕОДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ.
Предлагаме професионална видеодиагностика на канали – откриваме спукани тръби, запушвания. Предоставяме на клиента изображение и видеоклип на установения проблем в реално време, тоест на момента при инспекцията. По желание може да се издаде Констативен протокол с приложен снимков материал.

ОТВОДНЯВАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЯ
Предлагаме отводняване на помещения 24/7.

Ако искате бърза реакция, качествено обслужване и най-добри цени, обадете ни се. Ние разполагаме с високачествено оборудване и ще решим Вашия проблем на момента.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ

Обади се!

Pin It on Pinterest